Arhiv za mesec april, 2012

Odprli smo novo spletno trgovino

torek, april 17, 2012 @ 09:04 dop
Avtor: admin

Z veseljem vam sporočamo, da smo v začetku meseca aprila lansirali novo spletno trgovino

http://trgovina.helpy.si/

V naši spletni trgovini lahko enostavno in hitro naročite vse pripomočke za nego in oskrbo bolnikov na domu. Naša ponudba obsega pripomočke za inkontinenco Abri Form Premium, Delta Form, Abri San, Abri Flex, nego Skincare, zaščitne rokavice Abena, obvezilni material Curi Med, pripomočke za preprečevanje razjed zaradi pritiska Care of Sweden, program za ženske po operaciji raka na dojki Anita.

NOVOST naše spletne trgovine pa je možnost naročanja in dobave pripomočkov na Naročilnico za medicinsko tehnične pripomočke ( MTP ). Pripomočki so visoko kvalitetni, okolju prijazni ter v okviru standardov ZZZS, kar pomeni, da jih ni potrebno doplačevati.

Pri nas lahko naročite tudi otroški koži in okolju prijazne Bambo Eko otroške pleničke.

Obiščite nas http://trgovina.helpy.si/ .

Veseli bomo tudi vašega komentarja, pohval in pripomb.

V mesecu marcu 2012 smo organizirali tri dnevni seminar na temo preprečevanja razjed zaradi pritiska (preležanin) . Naša gosta sta bila g. Tor Bogno, predstavnik švedskega podjetja Care of Sweden in ga. Marianne Q. Kjaergaard, predstavnica podjetja Abena A/S iz Danske. G. Bogno je predstavil smernice pri preprečevanju razjed zaradi pritiska ( preležanin) , kaj lahko naredimo pri vsakodnevnem delu, da se izognemo delovanju strižnih sil, ki so v 40% vzrok za nastanek razjed zaradi pritiska ( preležanin ).