Arhiv za mesec junij, 2012

BAMBO TRAINING PANTS – PLENIČNE HLAČKE ZA VAŠE MALČKE

torek, junij 12, 2012 @ 06:06 dop
Avtor: admin

V našem asortimanu pleničk, poleg običajnih a ne čisto navadnih pleničk,ponujamo tudi tako imenovane BAMBO TRAINING PANTS. Mamice se za tovrstne plenične hlačke odločajo takrat,ko svoje malčke privajajo na kahlico oziroma stranišče,torej odvajajo od pleničk. Plenične hlačke so narejene kot spodnje hlačke,ki jih lahko slečeš in tudi nazaj oblečeš.To lahko naredi tudi otrok,kar je sila priročno,ko je potrebno na hitro na kahlico ali stranišče. Pri plenički je postopek malce dolgotrajnejši in našemu malčku/malčici lahko že kaj uide:)….

ORTOPEDSKE KOPALKE ANITA CARE 2012

torek, junij 5, 2012 @ 11:06 dop
Avtor: admin

Naj vas obvestim,da imamo na zalogi še nekaj ortopedskih kopalk kolekcije Anita Care 2012.Kopalke lahko naročite tudi preko naše spletne trgovine. Prav tako imamo v naši maloprodajni trgovini  še nekaj kopalk starejših kolekcij,ki so znižane tudi do 50%.Ob nakupu kopalk,tako preko spletne trgovine,kot tudi v naši maloprodajni trgovini,vam podarimo torbo za na plažo (do razprodaje zalog).Verjemite,všeč vam bo!!….

Za vse dodatne informacije,smo vam na voljo na tel:01/530-47-50.

 

ortopedske kopalke Anita Care

OTROŠKE EKO PLENIČKE “BAMBO”

torek, junij 5, 2012 @ 11:06 dop
Avtor: admin

V naši pestri ponudbi,imamo med drugim tudi otroške eko pleničke BAMBO.Pleničke se ponašajo predvsem s tem,da so v 85% razgradljive,beljene s kisikom in vsebujejo lycro.Vse več staršev se zaradi rdečin in raznih alergij odloča za tovrstne pleničke.Vse več se jih vrača z informacijo,da so pleničke BAMBO rešile težave,ki pestijo male ritke.Tako smo pripravili brezplačne vzorčke pleničk BAMBO in z veseljem jih bomo razveselili med vas,ki se srečujete s tovrstnimi težavami ali pa bi enostavno za svojega malčka želeli le najboljše.

Pišite na bambo.plenicke@gmail.com in zahtevajte svoj brezplačni vzorček ali ga naročite preko naše spletne strani. Mi pa obljubljamo da vam ga pošljemo takoj,ko prejmemo vaše podatke.

eko otroške pleničke Bambo

Naš slogan se glasi…..KER NAM NI VSEENO!!!