Arhiv za mesec januar, 2013

Izdelki za oskrbo rane Curi-Med

torek, januar 22, 2013 @ 01:01 pop
Avtor: admin

Izdelki za oskrbo rane Curi-Med predstavljajo izbor tradicionalnih izdelkov za oskrbo ran družbe Abena.

Serija se sestoji iz palete skupin izdelkov, npr. kompres iz gaze in kompres iz netkanega materiala, vpojnih podlog, pritrdilnih povojev, samolepilnih obližev ter podpornih in kompresijskih povojev.

S pravimi pleničkami do hvaležnih malih ritk in čistega okolja

torek, januar 22, 2013 @ 01:01 pop
Avtor: admin

Vse to se sliši čudovito, a kaj ko se mlade mamice vedno znova sprašujejo, kaj sploh vzeti iz prodajnih polic, če pa je vse polno različnih blagovnih znamk in prav vse naj bi bile vsaj s strani medijev najboljše.

Za svoje malčke bi storili vse, da bi jim ustregli, a kako naj vemo, da se bomo res odločili prav. Kriteriji za odločitev so od posameznika do posameznika različni in prav je tako. Nekdo prisega na ceno, drugi na očem prijetno embalažo, tretji morda na dobro medijsko prepoznavnost.

In prav tukaj se tim podjetja HELPY D.O.O. s sloganom "KER NAM NI VSEENO" in največjim adutom „IZJAV ZADOVOLJNIH STRANK“ postavi na mesto, kjer je prvi in najpomembneši kriterij KVALITETA otroških pleničk BAMBO. Stojimo za kvaliteto in zato smo uspešni. Dvosmerna komunikacija je tisto kar nas vodi k uspehu in hkrati tisto, kar ohranja kupca zadovoljnega.

Zaščitne kreme Abena Skincare za izredno suho kožo

četrtek, januar 17, 2013 @ 12:01 pop
Avtor: admin

V mrzlih zimskih dneh vam predstavljamo kreme za zaščito kože pred zunanjimi vplivi. Izdelki programa "sive"linije negovalne in zaščitne kozmetike Abena Skincare so namenjeni vsakodnevni uporabi in zaščiti obremenjene kože. Kožo negujejo in podpirajo naravne funkcije kože.

Krema za intenzivno nego ter mazilo za nego kože se lahko uporabljata tudi kot zaščitna krema za nežno kožo otrok proti vetru in mrazu.