Arhiv za mesec avgust, 2013

Nova generacija okolju prijaznih pleničk

torek, avgust 20, 2013 @ 08:08 dop
Avtor: admin

Ja  čisto zares, na slovenski trg je prišla popolnoma nova generacija  Bambo Naturepleničk, ki so prijazne tako raznolikim otroškim ritkam, kot tudi našemu okolju. Verjetno se sprašujete kaj je tisto,  kar pleničko nove generacije po imenu BAMBO NATURE, naredi tako zelo posebno in predvsem drugačno od preostalih pleničk.

Pleničke BAMBO NATURE, ki jih proizvaja dansko podjetje ABENA INTERNATIONAL, so bile v razvoju kar dve leti, preden so jih začeli proizvajati za trg.  ABENA INTERNATIONAL  se je z otroškimi pleničkami pri nas že predstavila in sicer najprej s pleničkami BAMBOLINA in kasneje z pleničkami BAMBO, ki so bile s strani naših kupcev zelo dobro sprejete. Nenehne  izboljšave na vseh področjih proizvodnje, so nas tako pripeljale do izdelka, ki vam ga predstavljam danes in to je NOVA GENERACIJA OKOLJU PRIJAZNIH PLENIČK BAMBO NATURE.

Kompresijski povoji

petek, avgust 16, 2013 @ 10:08 dop
Avtor: admin

Kompresijski povoji se uporabljajo pri zdravljenju edemov zaradi  venske insuficience in limfedema. Poleg tega se lahko uporabljajo kot podporni povoj pri poškodbah mišic in sklepov.  Izvajajo pritisk na spodnji ud z namenom povečati venski pretok  s tem pa tudi zmanjšanje nevarnosti nastanka  krvnih strdkov.