Arhiv za mesec september, 2013

Otroške pleničke »Bambo nature« sedaj tudi v Baby centrih po Sloveniji

torek, september 3, 2013 @ 10:09 dop
Avtor: admin

Prav ste prebrali, s 05. Septembrom 2013 boste izdelke BAMBO NATURE našli tudi v 30-ih enotah Baby Centra po celi Sloveniji. Na razpolago bodo v 4-ih velikostih od MIDI do XL-Plus in sicer v dvojnih pakiranjih. Prav tako vas bodo na policah Baby Centrov čakali dve velikosti hlačnih pleničk TRAINING PANTS, ki služijo namesto običajnih pleničk oz. tudi kot hlačke za odvajanje od lulanja v pleničke in istočasno kot navajanje na kahlico oz. na stranišče. TRAINING PANTS hlačke bodo na voljo v velikosti 14+ in 18+.

Zakaj je izbira otroških pleničk zelo pomembna?

torek, september 3, 2013 @ 10:09 dop
Avtor: admin

Obljuba dela dolg in  tukaj smo z novo objavo, kjer  bomo rekli nekaj besed o tem, zakaj je pravzaprav izbira otroških pleničk tako zelo pomembna.

Kot smo že omenili  v prejšnji objavi, plenička ni le za to, da zadrži urin in blato, pač pa mora poskrbeti, da istočasno občutljiva otroška koža ostane zdrava, da nima izpuščajev in alergij in da hkrati koža ne vpija škodljivih snovi, ki jih lahko vsebuje plenička. Preko celega dne in tudi ponoči ima plenička težko nalogo, zato je še kako pomembno kakšna je sestava le te.

Zelo je pomembno, da je plenička čimbolj naravna, kar pomeni da je beljena s kisikom in ne s klorom, da ne vsebuje  dišav in losjonov, ki dražijo občutljivo otroško kožo, da je dermatološko testirana, kar vam zagotavlja da izdelek ne draži kože in ne povzroča alergij.