Arhiv za mesec oktober, 2014

Sok 100% sibirske aronije

sobota, oktober 25, 2014 @ 09:10 dop
Avtor: admin

Plodovi aronije so bogati s hranljivimi in zdravilnimi snovmi. V njih se nahaja prava zakladnica mikro in makro elementov, kot so železo, kalcij, baker, jod, bor, molibden, mangan, kalij in kobalit. Najboljša lastnost soka 100% sibirske aronije pa je, da vsebuje ogromno število antioksidantov in zato ščiti pred negativnimi učinki prostih radikalov in degeneracijo zdravih celic v človeškem tkivu in krvni plazmi. Naj kot zanimivost povemo, da imamo kar nekaj uporabnikov soka 100% sibirske aronije, ki pijejo sok med kemoterapijami in se jim je krvna slika zelo izboljšala.

 

 

Nega kože z osvežilnim vonjem kumaric

petek, oktober 24, 2014 @ 09:10 dop
Avtor: admin

 

ABENA izdelki nove linije z osvežilnim vonjem kumaric so namenjeni vsem, ki želijo svojo kožo razvajati z kakovostnimi izdelki.

Posebnosti izdelkov nove negovalne linije Abena za nego kože:
– so dermatološko testirani,
NEvsebujejo parabenov,
– imajo koži nevtralen pH,
– nahajajo se v manjših in bolj priročnih pakiranjih, kar omogoča lažje rokovanje,
– dostopni so po zelo ugodnih rednih cenah.

 

Abena Aktiv gel za masažo mišic

četrtek, oktober 23, 2014 @ 11:10 dop
Avtor: admin

 

Abena AKTIV GEL kožo vlaži, hladi ter osveži. Primeren je za uporabo po različnih športnih aktivnostih, ker pomirja razbolele mišice in jih sprošča. Abena AKTIV GEL se lahko uporablja kot masažni gel za masažo mišic, po različnih naporih. Abena AKTIV GEL vsebuje regulator vlage, ki varuje kožo pred izsušitvijo. Med sestavinami sta tudi poprova meta in izvlečki evkaliptusa, ki pospešujeta krvni obtok. Primeren je za vse športnike, ki želijo nekaj sprostitve za svoje mišice po napornih treningih.

Bili smo na 34. strokovnem srečanju socialnih zavodov!

ponedeljek, oktober 20, 2014 @ 01:10 pop
Avtor: admin

Pretekli teden smo se kot razstavljavci udeležili 34. strokovnega srečanja, v organizaciji sekcije medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov na temo : NUJNA STANJA PRI STAROSTNIKU.

Na razstavnem prostoru smo tokrat izpostavili naš program negovalne kozmetike danskega proizvajalca Abena. Ker je kakovost izdelkov ,istočasno pa varovanje okolja vodilo, našega danskega proizvajalca, se nam je zdelo pomembno o tem seznaniti tudi udeležence strokovnega srečanja.