BAMBO TRAINING PANTS – PLENIČNE HLAČKE ZA VAŠE MALČKE

torek, junij 12, 2012 @ 06:06 dop
Avtor: admin

V našem asortimanu pleničk, poleg običajnih a ne čisto navadnih pleničk,ponujamo tudi tako imenovane BAMBO TRAINING PANTS. Mamice se za tovrstne plenične hlačke odločajo takrat,ko svoje malčke privajajo na kahlico oziroma stranišče,torej odvajajo od pleničk. Plenične hlačke so narejene kot spodnje hlačke,ki jih lahko slečeš in tudi nazaj oblečeš.To lahko naredi tudi otrok,kar je sila priročno,ko je potrebno na hitro na kahlico ali stranišče. Pri plenički je postopek malce dolgotrajnejši in našemu malčku/malčici lahko že kaj uide:)….

Plenične hlačke  so zelo priročne tudi na dopustu,ko naši otroci tekajo naokrog in ob vsehanimivostih nimajo časa za kaj drugega kot igro in v zadnjem trenutku obvestijo mamico,da je trebušček že napet in da bo treba hitro ukrepati. Pleničke ponujamo v dveh velikostih in sicer 14kg+ in 18kg+.

otrošjke pleničke - training hlačke Bambo Eco otrošjke pleničke - training hlačke Ba,bo Eco

 

 

       

 

Če imate doma nadebudneža in bi vam tovrstne hlačke prišle prav,imamo za vas brezplačne vzorčke:)..Pišite na bambo.plenicke@gmail.com ali pa nas obiščite na Luninem festivalu to soboto,16.6. in z veseljem vam jih bomo podarili na pokušino:)…..

PA LEPO POLETJE VSEM SKUPAJ!!