Bili smo na 34. strokovnem srečanju socialnih zavodov!

ponedeljek, oktober 20, 2014 @ 01:10 pop
Avtor: admin

Pretekli teden smo se kot razstavljavci udeležili 34. strokovnega srečanja, v organizaciji sekcije medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov na temo : NUJNA STANJA PRI STAROSTNIKU.

Na razstavnem prostoru smo tokrat izpostavili naš program negovalne kozmetike danskega proizvajalca Abena. Ker je kakovost izdelkov ,istočasno pa varovanje okolja vodilo, našega danskega proizvajalca, se nam je zdelo pomembno o tem seznaniti tudi udeležence strokovnega srečanja.

Helpy d.o.o. Udeležba na strokovnem srečanju

Takole je bila naša stojnica postavljena.

 

V ta namen smo pripravili vzorce negovalne kozmetike. Na razstavnem prostoru smo informirali udeležence o pravilnem načinu uporabe , vsebnosti sestavin razstavljenih produktov in pridobili tudi povratne informacije od socialnih zavodov , kjer našo negovalno kozmetiko z zadovoljstvom uporabljajo.

V tem času, ko res malo proizvajalcev misli še na kaj drugega kot na kapital, lahko s ponosom predstavljamo podjetje Abena, ki ima pridobljenih lepo število certifikatov:
–    Eco Label – edini evropski proizvajalec inkontinečnih proizvodov , ki ima pridobljen certifikat, s katerim zagotavlja kupovanje osnovnih surovin za proizvodnjo od dobaviteljev, kjer je poskrbljeno za obnovljivost virov surovin.
–    UN GLOBAL COMPACT certifikat, s katerim se obvezuje, da bo opravljala svoje dejavnosti in strategije z upoštevanjem človekovih pravic, dela, okolja in boja proti korupciji, enako pričakuje od svojih dobaviteljev.
–    The Asthma and Allergy Denmark – sistem označevanja z modrim logotipom zagotavlja da je bila vsebina izdelkov skrbno pregledana in ne povzroča alergij.
–    Ne nazadnje pa imajo vsi proizvodi narejene dermatološke teste.

Veseli nas pozitiven odziv socialnih zavodov, v katerih našo negovalno kozmetiko že uporabljajo, ob enem tudi izredno zanimanje ostalih, ki so se z našimi proizvodi srečali prvič na razstavnem prostoru.

Srečanja zavodov in njihovih dobaviteljev, so dobrodošel način izmenjave znanj in izkušenj. Vsem pa je skupen končni cilj in to je zagotavljanje kakovostne nege in oskrbe pacientov.

 

Naša stojnica je četrta na desni strani :)

 

Organizatorjem se zahvaljujemo za možnost sodelovanja na strokovnem srečanju, hkrati pa vse čestitke za odlično izpeljano organizacijo dogodka .