Helpy na sejmu Agra v Gornji Radgoni

petek, september 11, 2015 @ 02:09 pop
Avtor: admin


 

Že prvi dan letošnjega sejma Agra je bilo jasno, da sejma ne obiskujejo le številni ljubitelji traktorjev in raznoraznih kmetijskih pripomočkov, ampak bomo med obiskovalci našli tudi veliko otrok, ki sejem obiščejo s starši, z babicami in dedki. Tokrat smo se še posebej posvetili njim – najmlajšim, torej, in njihovim spremljevalcem.

 

 

Malčke in njihove starše ali druge spremljevalce smo v času sejma Agra v igralnici razvajali: Otroške pleničke Bambo Nature, Helpy, Aleksandra Pinterič, Trgovina Juma igrače, Essens in dobra kava Delikomat. Skupaj smo se družili v ljubki otroški igralnici, kjer so lahko malo večji otroci ustvarjali, risali, se igrali in spoznavali nove prijatelje. Tisti mali nadobudneži, ki še nosijo pleničke, so lahko s pomočjo svojih mamic preizkusili brezplačne vzorčke naših pleničk BAMBO Nature, mamice pa smo razveselili z vzorčki kozmetike ABENA. Tistim, ki so si vzele kakšno minutko časa, je predstavnica podjetja Essens z veseljem podarila brezplačno masažo rok.


Igralnica, v kateri smo imeli tudi kotiček, namenjen previjalnici otroških ritk, je bila odlično obiskana. Starši in malčki, ki so preizkusili brezplačne vzorčke nove generacije okolju prijaznih pleničk BAMBO Nature, so obenem sodelovali v nagradni igri »BAMBO Nature – sejem Agra«, ki je potekala v času sejma Agra. Poleg pleničk so lahko obiskovalci preizkusili tudi našo negovalno kozmetiko Abena Skin Care. Kozmetika Abena je plod večletnega razvoja ter sodelovanja medicinskih sester z različnih področij zdravstva in proizvodnih laboratorijev podjetja Abena. Na ta način so razvili izdelke, ki zadoščajo vsakodnevnim potrebam in različnim zahtevam uporabnikov.


V času dogodka so imeli vsi obiskovalci možnost oddati »kupon za brezplačni vzorec« v naš nagradni boben in se na ta način potegovati za set izdelkov Abena (zavitek pleničk BAMBO Nature, čistilne robčke BAMBO Nature, Abena Losjon za nego celega telesa in Milo za intimno nego). Ob tej priložnosti še enkrat čestitamo srečni nagrajenki in ji želimo prijetno uporabo seta.


Najlepša hvala vsem obiskovalcem in malim nadebudnežem za popestritev in druženje na sejmu Agra. Posebna zahvala pa tudi celotnemu timu otroške igralnice, saj brez njih igralnica ne bi bila taka, kot je bila – krasna, prijazna in polna otroškega smeha.