Nova generacija okolju prijaznih pleničk

torek, avgust 20, 2013 @ 08:08 dop
Avtor: admin

Ja  čisto zares, na slovenski trg je prišla popolnoma nova generacija  Bambo Naturepleničk, ki so prijazne tako raznolikim otroškim ritkam, kot tudi našemu okolju. Verjetno se sprašujete kaj je tisto,  kar pleničko nove generacije po imenu BAMBO NATURE, naredi tako zelo posebno in predvsem drugačno od preostalih pleničk.

Pleničke BAMBO NATURE, ki jih proizvaja dansko podjetje ABENA INTERNATIONAL, so bile v razvoju kar dve leti, preden so jih začeli proizvajati za trg.  ABENA INTERNATIONAL  se je z otroškimi pleničkami pri nas že predstavila in sicer najprej s pleničkami BAMBOLINA in kasneje z pleničkami BAMBO, ki so bile s strani naših kupcev zelo dobro sprejete. Nenehne  izboljšave na vseh področjih proizvodnje, so nas tako pripeljale do izdelka, ki vam ga predstavljam danes in to je NOVA GENERACIJA OKOLJU PRIJAZNIH PLENIČK BAMBO NATURE.

Ni dovolj, da plenička le zadrži urin in blato, pač pa da istočasno poskrbi  za zdravo otroško kožo brez alergij in hkrati ne onesnažuje okolja. Že samo informacija, da vsak otrok do tretjega leta starosti v povprečju porabi  6. – 7.000 pleničk pove veliko. Zato je še kako pomembno, kakšna je sestava pleničke, da ne škodi občutljivi otroški koži in hkrati tudi naši naravi. Tako se pleničke BAMBO NATURE ponašajo s testi, certifikati, ki dokazujejo kvaliteto le teh,  za katero stojijo tudi proizvajalci sami in seveda tudi mi, ki jih imamo v naboru svoje ponudbe.

Pleničke BAMBO NATURE so na voljo v 6-ih velikostih in sicer:

Da si boste lahko pobliže ogledali,  otipali in hkrati preizkusili novo pleničko BAMBO NATURE, nam pišite na info@helpy.si, pustite vaš točen  naslov in ne pozabite na velikost, ki jo želite preizkusiti, mi pa bomo poskrbeli, da vzorček zagotovo pride do vas. Z moje strani pa še obljuba, da v kratkem  sledi objava z naslovom »ZAKAJ JE IZBIRA OTROŠKIH PLENIČK ZELO POMEMBNA«, kjer si bomo pobliže pogledali sestavo pleničke, ki še kako vpliva na zdravje in počutje vaših malih nadobudnežev.

Do takrat pa en lep pozdrav in lep preostanek poletja želim!