Novosti pri predlogah za srednjo inkontinenco Abri Light

petek, julij 20, 2012 @ 11:07 dop
Avtor: admin

V vročih poletnih dneh je vsak sloj in milimeter odveč. S to težavo se vsak dan srečujejo osebe, ki imajo težave z inkontinenco. Kljub vročini pa je potrebna dobra zaščita in vpojnost, še bolj pomembna pa je zračnost materialov, ki omogočajo dobro prezračevanje kože in s tem manjšo možnost nastanka vnetij kože.

Nove predloge Abri Light Extra Plus dopolnjujejo že obstoječi program predlog za srednjo inkontinenco Abri Light. Po velikosti so enake že obstoječim predlogam za srednjo inkontinenco Abri Light Extra, vendar imajo izboljšano, višjo  vpojnost. Njihova oblika omogoča dobro prileganje vašemu telesu in optimalno diskretnost.

Vpojnost predlog je 650ml, narejene so iz 100% celuloze, ne vsebujejo klora. Zunanja zaščitna plast je zračna, tekstilu podobna in omogoča dobro prezračevanje kože ter s tem manjšo možnost nastanka iritacij kože.  

 

Predloge za srednjo inkontinenco Abri Light Super pa imajo po novem višjo vpojnost. Namesto prejšnje vpojnosti 800ml je nova vpojnost  950ml. Zaradi tega so primerne za vse, ki so na meji med srednjo in težko inkontinenco, kjer so  potrebne predloge z vpojnostjo vsaj 1000ml. Predloge Abri Light Super se, kakor vse predloge iz programa Abri Light, pričvrstijo na spodnje perilo z lepilnim trakom.