Obiščite nas na prireditvi ob svetovnem dnevu inkontinence

petek, september 12, 2014 @ 09:09 dop
Avtor: admin

Dostikrat opažamo, da veliko ljudi sploh ne pozna pojma inkontinenca, verjetno ker se jih to ne tiče, oz. so še mladi in doma nimajo nikogar, ki bi imel takšne težave. Ko razložimo, da je to nekontrolirano uhajanje urina in v določenih primerih tudi blata, pa so odzivi: » Ajaaaaa, a to je to…ne, ne, ne jaz pa tega nimam in nikoli ne bom imela / imel takšnih težav!« Kljub temu, da živimo v 21. stoletju je inkontinenca, na žalost, še vedno »tabu tema«. :/

 

Kljub vsemu neželeno uhajanje urina ni tako zelo redko, saj ima kar 10 % prebivalstva resne težave z inkontinenco. Urinska inkontinenca je težava s katero se srečujejo tako ženske kot tudi moški, v vseh starostnih obdobjih. Po navadi le ta ne ogroža bolnikovega zdravja, vendar v veliki večini primerov zelo poslabša kakovost življenja. Zaradi tega je zelo pomembno, da se osebe, ki imajo težave z inkontinenco že takoj na začetku pozanimajo kakšne vrste izdelkov obstajajo na trgu. V podjetju Helpy d.o.o. je na voljo široka paleta izdelkov za lajšanje težav z inkontinenco. Da boste izdelke lahko pobliže spoznali vas vse prav lepo vabimo, da nas obiščete na 2. Mavričnem sejmu, kjer bo glavna nit sejma ravno inkontinenca. Srečali se bomo v Planetu TUŠ Koper, v soboto 13.9.2014. Kar pogumno pristopite do našega predstavnika, ki vam bo na voljo skozi cel dan.;) 

Če pa slučajno ne boste imeli časa, da nas obiščete na obali in se pozanimate o naših izdelkih, nam lahko pišete ali nas pokličete na 0802253 in z veseljem vam bomo pomagali in našli za vas najugodnejšo rešitev za vaše težave z inkontinenco. Lahko pa tudi pobrskate po naši spletni trgovini.