Otroške pleničke »Bambo nature« sedaj tudi v Baby centrih po Sloveniji

torek, september 3, 2013 @ 10:09 dop
Avtor: admin

Prav ste prebrali, s 05. Septembrom 2013 boste izdelke BAMBO NATURE našli tudi v 30-ih enotah Baby Centra po celi Sloveniji. Na razpolago bodo v 4-ih velikostih od MIDI do XL-Plus in sicer v dvojnih pakiranjih. Prav tako vas bodo na policah Baby Centrov čakali dve velikosti hlačnih pleničk TRAINING PANTS, ki služijo namesto običajnih pleničk oz. tudi kot hlačke za odvajanje od lulanja v pleničke in istočasno kot navajanje na kahlico oz. na stranišče. TRAINING PANTS hlačke bodo na voljo v velikosti 14+ in 18+.

Za vas smo v Baby Centrih pripravili tudi letake z osnovnimi lastnostmi pleničk BAMBO NATURE in tudi BREZPLAČNE VZORČKE, ki jih boste dobili pri prodajalkah, če boste seveda po njih povprašali. Tako boste imeli informacijo o kvaliteti nove generacije pleničk BAMBO NATURE in se boste za nakup odločili brez slabe vesti, saj ne boste kupovali »mačka v žaklju«.

Vzorčnih pakiranj za TRAINING PANTS v Baby Centrih žal ne bo,  a če jih boste želeli preizkusiti, vam z veseljem pošljemo kakšno  vzorčno pleničko, če boste zanjo  povprašali na info@helpy.si

Ne pozabite obiskati enote Baby Centra v vašem kraju in preizkusiti novo generacijo okolju prijaznih pleničk  BAMBO NATURE………KER NAM NI VSEENO!!

Veliko se smejte in imejte se radi. :)