Poletna osvežitev

četrtek, avgust 21, 2014 @ 11:08 dop
Avtor: admin

»Poletje…oh le kaj je že to?« bi lahko rekli letos:) Letošnje poletno vreme je namreč čisto preveč spremenljivo in muhasto, kot bi bilo aprilsko;) Kljub temu pa je bilo nekaj dni sončnih in le peščica nas je imela srečo z letošnjim dopustom, kjer smo si lahko nabrali veliko vitamina D.

No in ravno poletna vročina lahko povzroči osebam z inkontinenco še dodatne težave s kožo in sluznico. Zaradi tega sta ustrezna nega in zračnost pripomočkov dva pomembna dejavnika, ki pripomoreta k preprečevanju teh težav.

V podjetju Helpy d.o.o. smo se odločili da bomo vsem uporabnicam in uporabnikom inkontinenčnih pripomočkov, ki le te dobivajo preko zelene naročilnice za medicinsko tehnične pripomočke (MTP), brezplačno podarili milo za intimno nego (200ml). Torej na kratko povedano vsi uporabniki in uporabnice pripomočkov za inkontinenco boste ob vnovčenju zelene naročilnice za srednjo inkontinenco prejeli intimno milo.

Milo za intimno nego ne vsebuje dišav in ima pH 3,5 saj le ta pH ustreza našemu intimnemu področju. Več o milu si lahko preberete v naši spletni trgovini, kjer je na voljo tudi večje pakiranje s priročno pumpico, ki olajša doziranje intimnega mila.

 

Naprošam vas, da ne pozabite novice sporočiti vašim mamam, tetam, stricem, prijateljem in prijateljicam ter vsem znancem, ki bi jih to sporočilo utegnilo zanimati, saj te enkratne priložnosti ne gre zamuditi:D

Če pa se med našimi bralci najde kdo, ki ne uporablja pripomočkov za srednjo inkontinenco nam lahko pošlje sporočilo po e-pošti in z veseljem mu bomo poslali vzorček intimnega mila.