Prihaja pomlad in z njo nova kolekcija ortopedskih kopalk „Anita Care“ 2013

ponedeljek, marec 18, 2013 @ 09:03 dop
Avtor: admin

Vsako leto težko pričakujemo pomlad in prav tako se vsako leto znova prav v tem času veselimo prihoda nove kolekcije ortopedskih kopalk „ANITA CARE“. Tudi letos kot vsako leto poprej je nestrpnost glede novih modelov, vzorcev in barv izjemna.

In tukaj je vesela novica ! 

V tem trenutku vam je v naši maloprodajni trgovini v Trzinu, na voljo čisto svežaOrtopedske kopalke Anita Care kolekcija ortopedskih kopalk „ANITA CARE“. Ortopedske kopalke so kot vedno v dveh različicah in sicer lahko izbirate med enodelnimi in dvodelnimi kopalkami, različnih vzorcev in barv. Že čez nekaj dni, si boste letošnjo kolekcijo lahko ogledali tudi v naši spletni trgovini, na naslovu http://trgovina.helpy.si/ortopedske-kopalke in si katerega izmed modelov lahko naročili tudi na dom.

Pohitite, asortiman kolekcije „Anita Care“ je pester in raznolik, a imamo le po eno ali dve enaki številki za posamezen artikel. Z veseljem bomo svoj čas namenile vam in s skupnimi močmi bomo izbrale ortopedske kopalke, ki vas bodo navduševale v prihajajočem poletju.

Naša trgovina je odprta od pon-pet med 8.00 in 16.00 uro. Ob sredah smo v trgovini za vas do 18.ure.

Za več informacij smo vam na voljo na tel.št.: 01/530-47-50 ali na e-mail naslovu: ursa.cercek( at )helpy.si .