S pravimi pleničkami do hvaležnih malih ritk in čistega okolja

torek, januar 22, 2013 @ 01:01 pop
Avtor: admin

Vse to se sliši čudovito, a kaj ko se mlade mamice vedno znova sprašujejo, kaj sploh vzeti iz prodajnih polic, če pa je vse polno različnih blagovnih znamk in prav vse naj bi bile vsaj s strani medijev najboljše.

Za svoje malčke bi storili vse, da bi jim ustregli, a kako naj vemo, da se bomo res odločili prav. Kriteriji za odločitev so od posameznika do posameznika različni in prav je tako. Nekdo prisega na ceno, drugi na očem prijetno embalažo, tretji morda na dobro medijsko prepoznavnost.

In prav tukaj se tim podjetja HELPY D.O.O. s sloganom "KER NAM NI VSEENO" in največjim adutom „IZJAV ZADOVOLJNIH STRANK“ postavi na mesto, kjer je prvi in najpomembneši kriterij KVALITETA otroških pleničk BAMBO. Stojimo za kvaliteto in zato smo uspešni. Dvosmerna komunikacija je tisto kar nas vodi k uspehu in hkrati tisto, kar ohranja kupca zadovoljnega.

Ker želim, da tudi vi postanete eden naših "ZADOVOLJNIH KUPCEV" in se prepričate o kvaliteti pleničk BAMBO vam ponujam, da jih preizkusite pri svojih malih nadebudnežih in z vsemi nami delite izkušnje, tako dobre kot morda tudi slabe, saj bomo le z vašo močjo postali še boljši.

Z vašo privolitvijo, vam na vaš naslov pošljem vzorček želene velikosti pestrega asortimana pleničk BAMBO in vi ga boste preizkusili v svojem domačem okolju, kjer se vaš malček zagotovo dobro počuti. Plenička BAMBO je plenička, ki zagotavlja dobro počutje, brez alergij in bolečin. Je tudi plenička prijazna okolju, beljena s kisikom, brez dišav in substanc, ki povzročajo slabo počutje naših najmlajših.

Do brezplačnega vzorčka s klikom na:   http://www.helpy.si/Program/Otroske-plenice/Plenicke-narocilo-vzorcka.aspx

S pravo pleničko do hvaležnih malih ritk in čistega okolja….KER NAM NI VSEENO !!!