Sok 100% sibirske aronije

sobota, oktober 25, 2014 @ 09:10 dop
Avtor: admin

Plodovi aronije so bogati s hranljivimi in zdravilnimi snovmi. V njih se nahaja prava zakladnica mikro in makro elementov, kot so železo, kalcij, baker, jod, bor, molibden, mangan, kalij in kobalit. Najboljša lastnost soka 100% sibirske aronije pa je, da vsebuje ogromno število antioksidantov in zato ščiti pred negativnimi učinki prostih radikalov in degeneracijo zdravih celic v človeškem tkivu in krvni plazmi. Naj kot zanimivost povemo, da imamo kar nekaj uporabnikov soka 100% sibirske aronije, ki pijejo sok med kemoterapijami in se jim je krvna slika zelo izboljšala.

 

 

Glavne prednosti našega Soka 100% sibirske aronije so:

– Je 100% koncentriran sok.

– Ni rečen z vodo.

– Ni priporočljivo pitje več kot 0,33 dl na dan za zdrave in 0,5 dl na dan za bolne.

– Plodovi aronije so iz Sibirije in imajo zaradi tega večje število pozitivnih snovi.

– Sok je hladno stiskan in steriliziran, zato da ne izgubi hranilne vrednosti in se lahko vseeno shrani v steklenici.

 

Pitje soka 100% sibirske aronije pripomore k povečanju odpornosti in blagodejno vpliva na celotni organizem. Preprečuje bakterijske in virusne infekcije – prehladi, gripe … (biofenoli, vitamin C). Sok 100% sibirske aronije ima ogromno število antioksidantov,ki nevtralizirajo proste radikale. Kot zanimivost lahko povemo, da je vrednost antioksidantov kar 16.100 mikromolov na 100 g ploda, borovnica,črni ribez, brusnica imajo kar za polovico manjšo vrednost antioksidantov.

 

 

V času Sejma »TEČEM« lahko sok 100% sibirske aronije kupite ugodneje, saj so vsi obiskovalci deležni 15% popusta ob nakupu. Poleg pa prejmete tudi kuponček za 15% popust pri nakupu v naši spletni trgovini :)