Sproščeno spanje z anatomsko oblikovanim vzglavnikom OPTIMAL SENSE

sreda, februar 25, 2015 @ 02:02 pop
Avtor: admin

Anatomsko oblikovan vzglavnik OPTIMAL SENSE omogoča optimalno udobje. Namenjen je tako uporabi v zdravstvenih ustanovah kot tudi doma.

Njegovo jedro je narejeno iz Visco pene, prevleka pa iz poliestra/polyurethana.

 

Kaj je Visco pena?

Posebna Visco elastična pena je bila v začetku šestdesetih let dvajsetega stoletja narejena za potrebe NASE. Z njo so na prvem mestu želeli zmanjšati pritisk sile, ki jo astronavti čutijo med vzletom in pristankom rakete, kasneje pa se je zelo dobro obnesla tudi v medicini. Visco elastična pena namreč dosega zelo dobre rezultate pri zmečkaninah in lajšanju bolečin ter povečanju udobja po operacijskih posegih – v situacijah, ko pacient potrebuje veliko počitka in je primoran ležati.

Poleg opisa

nega pa je Visco pena tudi temperaturno občutljiva, kar pomeni, da se prilagodi temperaturi posameznika.

 

Zakaj priporočamo OPTIMAL SENSE?

Zaradi izredne občutljivosti Visco pene se anatomsko oblikovan vzglavnik OPTIMAL SENSE nenehno prilagaja pravilni legi vratu in vratnih vretenc, kar pripomore k odpravljanju bolečin v tem predelu. To pomeni, da se vzglavnik prilagodi položaju vaše glave in vratu ter razbremeni pritisk vsakič, ko se obrnete ali premaknete.

S snemljivo, antibakterijsko prevleko vzglavnika OPTIMAL SENSE pa je uporabniku omogočena lažja skrb za čistočo, saj lahko slednjo na 95 °C enostavno opere v pralnem stroju.