“V PRIČAKOVANJU NARAŠČAJA”

četrtek, november 8, 2012 @ 09:11 dop
Avtor: admin

Drage mamice v pričakovanju. Na naši Facebook strani "OTROŠKE PLENIČKE BAMBO" imamo akcijo, katera zagotovo pritegne vašo pozornost. Kot vse mamice, ki že imamo naraščaj kot tudi vse tiste, ki se na to še pripravljate in ste v veselem pričakovanju, se poleg vseh novitet, ki jih prinese materinstvo zagotovo sprašujete tudi, katere pleničke bi bile za vašega malčka najbolj primerne.

Da bo odločitev lažja, smo za vas pripravili posebno akcijo z naslovom "V PRIČAKOVANJU NARAŠČAJA". Vse kar morate storiti je, da se na našem zidu pod zavihkom "V PRIČAKOVANJU NARAŠČAJA" prijavite in sicer tako da objavite mesec, ko pričakujete naraščaj. Istočasno se z vašimi podatki prijavite tudi na naslovu bambo.plenicke@gmail.com ,da vas bomo lahko razveselili še z kakšno majhno pozornostjo:) Naslednji korak je samo še ta, da držite pesti vsakega 10. in 20. v mesecu, vse do konca leta 2012, ko bomo 2x mesečno izžrebali eno izmed vas, ki ste se prijavile in vam podarili 1 ZAVITEK pleničk BAMBO NEWBORN 2-4kg.

Tako boste že v prvih dneh z vašim sončkom/sončico lahko preizkusili pleničke, ki poleg tega, da so v 90% razgradljive, nudijo tudi udobje vašemu novorojenčku, saj so beljene s kisikom, brez dodatkov dišav in losjonov, narejene iz papirja in celuloze. Tako bo mala ritka brez bolečih alergij, sveže zadihala v svet, ki je malim štručkam še kako neznan in bo tako kaj hitro postal lep s strani dobrega počutja in ljubeč s strani mamic in novopečenih očkov:)

Preizkusite jih, ne bo vam žal.

KER NAM NI VSEENO !