Za podporo stroki, nova znanja in izmenjavo izkušenj si vedno vzamemo čas!

ponedeljek, februar 15, 2016 @ 09:02 dop
Avtor: admin

Helpy_na Dorsu_blog

Tokrat se je Helpy udeležil strokovnega seminarja v Portorožu z naslovom »Novosti pri zdravljenju kroničnih ran« v organizaciji društva DORS (Društvo za oskrbo ran Slovenije) in Združenja zdravnikov družinske medicine, ki je potekal 12. in 13. februarja. Ta je bil namenjen zdravstvenim delavcem, medicinskim sestram, zdravnikom ter študentom medicine in zdravstvene nege.

Seminar je minil v znamenju predavanj o novostih pri oskrbi kroničnih ran, zdravljenju ran s sodobnimi oblogami v posameznih fazah celjenja, sočasni uporabi več sodobnih načinov zdravljenja, vplivu prehrane ter kisika na celjenje ran in podobno. Vseskozi je poudarek na tem, da je treba bolniku zagotoviti primerno in ustrezno nego, tako doma kot v različnih ustanovah, ter da pri tem uporabljamo kakovostne pripomočke, ki bolniku omogočajo in zagotavljajo kakovostno ter hitrejše zdravljenje.

Tega se dobro zavedamo tudi v našem podjetju, zato se vsakodnevno trudimo s širjenjem znanja in izboljšanjem različnih pripomočkov za zdravljenje, preventivo ali nego. Zato so takšni seminarji vedno znova dobrodošli in se jih radi udeležimo, »predvsem zaradi podpore zdravstvenim delavcem, pridobivanja novih znanj in izmenjave izkušenj pri delu,« dodaja naša strokovna sodelavka Karmen Bolta.

Organizatorjem se zahvaljujemo za možnost sodelovanja na strokovnem srečanju, hkrati pa izrekamo čestitke za odlično izpeljano organizacijo dogodka!