Zakaj je izbira otroških pleničk zelo pomembna?

torek, september 3, 2013 @ 10:09 dop
Avtor: admin

Obljuba dela dolg in  tukaj smo z novo objavo, kjer  bomo rekli nekaj besed o tem, zakaj je pravzaprav izbira otroških pleničk tako zelo pomembna.

Kot smo že omenili  v prejšnji objavi, plenička ni le za to, da zadrži urin in blato, pač pa mora poskrbeti, da istočasno občutljiva otroška koža ostane zdrava, da nima izpuščajev in alergij in da hkrati koža ne vpija škodljivih snovi, ki jih lahko vsebuje plenička. Preko celega dne in tudi ponoči ima plenička težko nalogo, zato je še kako pomembno kakšna je sestava le te.

Zelo je pomembno, da je plenička čimbolj naravna, kar pomeni da je beljena s kisikom in ne s klorom, da ne vsebuje  dišav in losjonov, ki dražijo občutljivo otroško kožo, da je dermatološko testirana, kar vam zagotavlja da izdelek ne draži kože in ne povzroča alergij.

Plenička naj bo zračna in naj ne vsebuje ftalatov, ki negativno vplivajo na hormone.

Vse naštete lastnosti so lastnosti  nove generacije okolju prijaznih pleničk BAMBO NATURE, a to še ni vse. Poleg naštetega se nove pleničke ponašajo z znakom za okolje, kar je vaša garancija za okolju prijazen izdelek in po novem nosijo tudi znak kakovosti  Sveta za nadzor gozdov (FSC), kar je vaša garancija da puh v naših izdelkih izvira iz sonaravnega gozdarstva, kjer več dreves posadijo kot posekajo.

Nova plenička je poleg naštetega tudi precej tanjša od predhodnice in kljub temu ohranja enako vpojnost, vašim malčkom pa ponuja več gibljivosti.

Danes smo našteli nekaj lastnosti, ki vas zagotovo prepričajo, da pleničko BAMBO NATURE, preizkusite tudi na ritkah vaših malih nadobudnežev. Pišite na info@helpy.si, pustite točen naslov in pripišite velikost, ki jo želite preizkusiti. Istočasno vas vabim na našo FB stran »otroške pleničke Bambo«, kjer najdete mnenja in izkušnje staršev, naših že obstoječih uporabnikov, kot tudi kakšno nagradno igro, ki bo polepšala dan tako vam kot tudi vašim malčkom oz. malčicam.

Ponudite svojemu malčku le najboljše…….KER NAM NI VSEENO!!

P.S.:  V naslednji objavi namig, kje vas z mesecem septembrom 2013 čaka ponudba izdelkov BAMBO NATURE :)